CyanogenMod
  1. CyanogenMod
  2. CYAN-79

Changing exposure has no effect when taking photos

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Reopened Reopened
    • Priority: Normal Normal
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 10.2.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Camera
    • Labels:
      None
    • Instructions:
      I have not read these instructions

      Description

      What steps will reproduce the problem?
      1. Start stock camera app
      2. Take a photo
      3. Change exposure to +2 (anything besides 0)
      4. Take another photo
      5. Observe that the photos have the same exposure

      Other apps that attempt to set the exposure also do not work.

      According to http://code.google.com/p/cyanogenmod/issues/detail?id=6696 this issue also affects d2vzw.

      The attached logcat is for cm-10.0.0, but I can confirm the same problem in cm 10.1m1.

      1. CYAN-79 logcat.txt
        64 kB
        D Yong
      2. logcat.txt
        873 kB
        Benjamin Paul

        Activity

        Hide
        Tomasz Urbanowicz added a comment - - edited

        Not working on 10.2 M1 - the bug still exists...

        Show
        Tomasz Urbanowicz added a comment - - edited Not working on 10.2 M1 - the bug still exists...
        Hide
        Carl Quirion added a comment -

        I switched roms alot lately and i noticed something interesting.
        On Stock 4.3 (Samsung with touchwizz), exposure changes are working inside Samsung's camera software but aren't working with Focal.
        It looks like Samsung may have their own particular way of setting up this parameter in particular on d2 devices.

        Show
        Carl Quirion added a comment - I switched roms alot lately and i noticed something interesting. On Stock 4.3 (Samsung with touchwizz), exposure changes are working inside Samsung's camera software but aren't working with Focal. It looks like Samsung may have their own particular way of setting up this parameter in particular on d2 devices.
        Hide
        PsychoI3oy added a comment -

        This is my first bulk update on JIRA so bear with me if this messes something up...

        Assuming my search is correct, this bug report is on 10.1x, 10.2m1, or 10.2rc1 on a device that has been updated to 10.2.0.

        I may have missed comments to this effect above, but can one user confirm that this is still an issue in 10.2.0 or that hit has been fixed?

        Show
        PsychoI3oy added a comment - This is my first bulk update on JIRA so bear with me if this messes something up... Assuming my search is correct, this bug report is on 10.1x, 10.2m1, or 10.2rc1 on a device that has been updated to 10.2.0. I may have missed comments to this effect above, but can one user confirm that this is still an issue in 10.2.0 or that hit has been fixed?
        Hide
        Carl Quirion added a comment -

        Yes, still present on 10.2.0 as well as 11 nightlies.

        Show
        Carl Quirion added a comment - Yes, still present on 10.2.0 as well as 11 nightlies.
        Hide
        jmryu0414@gmail.com added a comment -

        Still present in CM11 20140315 nightly.

        Show
        jmryu0414@gmail.com added a comment - Still present in CM11 20140315 nightly.

          People

          • Assignee:
            Dan Pasanen
            Reporter:
            D Yong
          • Votes:
            18 Vote for this issue
            Watchers:
            22 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated: